De oudervereniging

De OV heeft een huishoudelijk reglement. Dit ligt ter inzage bij het bestuur van de OV.

Als oudervereniging van bs De Elsenhof verzorgen wij allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Het doel is om samen met school, de kinderen een geweldig leuk schooljaar te bieden, waar ze later met veel plezier aan terug denken. We organiseren verschillende activiteiten zoals schoolreisjes, carnaval, sinterklaas, kerst, een spetterend zomeravondfeest, ect..

De vergaderingen van de oudervereniging zijn openbaar. Tijdens de vergaderingen worden de activiteiten die er georganiseerd worden vanuit de oudervereniging besproken en geëvalueerd. Voor een goede afstemming met school is er een lid van het team aanwezig bij de vergaderingen.
Elk jaar vindt er een jaarvergadering plaats waarbij alle activiteiten die hebben plaatsgevonden het afgelopen schooljaar worden besproken en de begroting wordt verantwoord. U bent van harte welkom om een keertje een vergadering bij te wonen en/of de jaarvergadering te komen bezoeken!

De oudervereniging vraagt aan de ouders die lid zijn een contributie. Van deze contributiegelden worden de activiteiten op school voor de kinderen georganiseerd. De oudervereniging van bs De Elsenhof verzorgt van de vrijwillige ouderbijdrage € 36,00 allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Het doel is om samen met school, de kinderen een geweldig leuk schooljaar te bieden, waar ze later met veel plezier aan terug denken. Zij organiseren verschillende activiteiten zoals schoolreisjes, carnaval, sinterklaas, kerst, een spetterend zomeravondfeest, ect. De vergaderingen van de oudervereniging zijn openbaar. Tijdens de vergaderingen worden de activiteiten die er georganiseerd worden vanuit de oudervereniging besproken en geëvalueerd. Voor een goede afstemming met school is er een lid van het team aanwezig bij de vergaderingen. Elk jaar vindt er een jaarvergadering plaats waarbij alle activiteiten die hebben plaatsgevonden het afgelopen schooljaar worden besproken en de begroting wordt verantwoord. U bent van harte welkom om een keertje een vergadering bij te wonen en/of de jaarvergadering te komen bezoeken!

De oudervereniging vraagt aan de ouders die lid zijn een vrijwillige ouderbijdrage/contributie. Voor groep 8 wordt een extra bijdrage gevraagd voor het schoolkamp. Van deze contributiegelden worden de activiteiten op school voor de kinderen georganiseerd. Alle leerlingen doen mee aan de activiteiten van onze school. De volgende functies worden opgevuld door:

Penningmeester:Marieke van Schendel
Voorzitter: Antje Huijgens
Secretaresse:Susan van Kuijk
Secretaris/ vice-voorzitter:Saskia Lips

OV leden: Corrie Pals, Wendy Huijgens, Marleen Sliedrecht, Marjolein van Meggelen, Denise Janssen, Pascalle Buijs, Marion Schildwacht, Claudia Christianen, Tara Wielaard.

Lijkt het je leuk om bij de oudervereniging te komen? Vind jij het leuk om mee te denken over de invulling van activiteiten op school? En wil je graag de handen uit de mouwen steken om dit met elkaar te organiseren? Meld je dan aan als lid van de oudervereniging.
Mocht je interesse hebben of vragen, neem dan contact op met de oudervereniging, ordeelsenhof@skod.org.